Houtrot­renovatie

Als uw pand aangetast is door de elementen van de natuur wilt u als eigenaar deze (on)zichtbare gebreken graag verhelpen. Helemaal als uw woning aangetast is door houtrot of openstaande verbindingen.
Houtrot­renovatie
Wij kunnen deze werkzaamheden op een uitstekende manier uitvoeren omdat wij gecertificeerd en opgeleid RepairCare applicator zijn. RepairCare is een houtrotreparatieproduct voor de professionele markt. Dit product is duurzaam elastisch en vochtbestendig, waardoor reparaties nooit meer stuk gaan.

De voordelen van RepairCare op een rij:

  • Met repareren bespaart u handenvol geld – tot wel 90% van de kosten bij vervanging.
  • Repareren veroorzaakt veel minder overlast dan kozijnvervanging, waarbij kozijn en ruit verwijderd moeten worden. De werkzaamheden kunnen bovendien vanaf buiten uitgevoerd worden.
  • Bij reparatie is er de minste kans op beschadigingen, zoals het stucwerk aan de binnenzijde, tegelwerk, vensterbanken, etc..
  • Ook het vervangen van (enkel) glas hoeft geen reden te zijn om kozijnen te vervangen. Dat kan bijna in alle gevallen in het bestaande kozijn.
  • Tenslotte helpt u het milieu een handje door te kiezen voor reparatie. Door te voorkomen dat gezond hout onnodig weggegooid wordt, maar ook omdat de toepassing van kunststof kozijnen het milieu zwaar belast.


Dé schilder voor alle vier de seizoenen

Contact

06 14392250
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Korianderstraat 47
3193 SG Hoogvliet

Volg ons

Bekijk onze reviews en/of
laat een review achter