Latex spuiten

plafonds en wanden

Het (airless) spuiten van latex/ muurverf geeft een heel mooi en glad resultaat. De latex of muurverf wordt zo egaal en gelijkmatig mogelijk aangebracht, waardoor er na de droging nagenoeg geen structuur zichtbaar is. Terwijl als u de wanden en plafonds rolt met een roller deze altijd een structuur en rollerbanen na laat.

Het spuiten van wanden en plafonds heeft nog meer voordelen:
Muren welke moeilijk te rollen zijn (bijvoorbeeld hele grote vlakken, of welke heel grof zijn qua structuur bv. spack of granol), kunnen door deze methode dus ideaal behandeld worden.

Voor het spuiten van muren en plafond gebruiken wij het Airless systeem, zeker als de ruimtes leeg zijn en een beetje nevel geen bezwaar is. Tevens is dit systeem het meest geschikt voor grote opdrachten waar veel M2 gespoten dienen te worden. Voor ruimtes waar veel afgedekt moet worden en nevel niet gewenst is nemen we vaak het Easy spray systeem van Graco.

Latex spuiten plafonds en wanden

Voordelen Airless Latex spuiten

Airless latex spuiten heeft als voordeel dat de latex verf fijn op de wand wordt gespoten. Het eindresultaat is egaler dan een verfspuit met een compressor. Latex verfspuiten die met lucht worden aangedreven zorgen voor minder strak resultaat.


Dé schilder voor alle vier de seizoenen

Contact

06 14392250
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Korianderstraat 47
3193 SG Hoogvliet

Volg ons

Bekijk onze reviews en/of
laat een review achter