Sauswerk

Sauswerk op wanden en plafonds kan in de meest voorkomende kleuren worden aangebracht. Elke ondergrond heeft specifieke eigenschappen, waarvoor verffabricanten speciale muurverven voor hebben ontwikkeld. De keuze van de uiteindelijke kleur speelt een zeer belangrijke rol, als het gaat om de verfraaiing van de leefomgeving. De 4 Seizoenen Schilders helpt u met het maken van de juiste keuze.

Sauswerk buitenshuis

Sauswerk aan wanden en plafonds in de buitenlucht, dienen uiteraard andere eigenschappen te hebben. Voor sauswerk buitenshuis zijn er producten met een buitenkwaliteit karakter, geschikt voor gevels, balkons en andere objecten die aan weer en wind worden blootgesteld!

Sauswerk

Sauswerk binnenshuis

Sauswerk geschiedt door middel van latex en wordt aangebracht met een vachtroller. Hierdoor zal een lichte structuur zichtbaar zijn. Binnenshuis worden wanden en plafonds voorzien van een uitstekende binnenkwaliteit latex, uiteraard op waterbasis.

Latex is er in verschillende soorten, elk toepasbaar op een specifieke ondergrond. Zo is er latex beschikbaar met een geheel matte uitstraling, maar er is ook latex voorhanden met een lichte glans. Ook voor keukens en natte ruimten, heeft De 4 Seizoenen Schilders speciale muurverven, welke licht waterafstotend zijn!


Dé schilder voor alle vier de seizoenen

Contact

06 14392250
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Korianderstraat 47
3193 SG Hoogvliet

Volg ons

Bekijk onze reviews en/of
laat een review achter